vineri, 9 august 2013

Concurs aniversar - un an


Heeei! >:D< În primul rând, atât concursul internaţional, cât şi acesta, la nivel local, se vor încheia pe 27 august (atunci bloguşorul meu face un an).

Deci, deci, deci... singura condiţie pentru a vă înscrie la acest concurs este să urmăriţi blogul, fie prin GFC, fie prin e-mail :). Nu uitaţi să menţionaţi în comentariu acest lucru.

Am creat cinci pachete cu e-book-uri (în română). Fiecare pachet conţine 9 e-book-uri. Dintre aceste pachete voi trebuie să vă alegeţi unul.

Pachetul I cuprinde întreaga serie Harry Potter de J.K. Rowling (şapte e-book-uri), Firma de John Grisham, Christine de Stephen King.

Pachetul II cuprinde seria Jocurile Foamei de Suzanne Collins (trei e-book-uri), Jane Eyre de Charlotte Brontë, Insula Misterioasă de Jules Verne, Omul nostru din Panama de John Le Carre, Cazul Pelican de John Grisham, Carrie şi Shining de Stephen King.

Pachetul III cuprinde primele cinci volume din Cronicile Vampirilor de Anne Rice, Juriul de John Grisham, Misery de Stephen King, Exorcistul de William Peter Blatty, Crimele din Baltimore de Arthur Conan Doyle.

Pachetul IV cuprinde trilogia Talismanul de Stephen King, Avocatul Străzii de John Grisham, La răscruce de vânturi de Emily Brontë, Cei trei muşchetari de Alexandre Dumas, După 20 de ani de Alexandre Dumas, Terminal de Colin Forbes, Testamentul de John Grisham.

Pachetul V cuprinde Zece negri mititei şi Crima din Orient Express de Agatha Christie, Hobbitul de J.R.R. Tolkien, De veghe în lanul de secară de J.D. Salinger, Camera Morţii de John Grisham, 'Salem's Lot de Stephen King, Cadoul de Cecelia Ahern, Monstrul din prag de H.P. Lovecraf, Proiect Divin de John Saul.

Aşadar, lăsaţi un comentariu cu GFC-ul sau adresa de e-mail cu care urmăriţi blogul şi numărul pachetului dorit. Fiecare pachet va avea un câştigător ^^.
Câştigătorii ambelor concursuri vor fi afişaţi când voi veni din tabără, adică pe trei septembrie. Eu vin pe doi, însă nu ştiu la ce oră :).

Mulţumesc pentru participare şi mult succes! >:D<

6 comentarii:

 1. Mulțumim pentru concurs! ^^
  Particip pentru pachetul V.
  Urmăresc blogul prin GFC cu numele Raluca P.

  RăspundețiȘtergere
 2. Dragut. Eu vreau sa particip pentru pachetul I. :)
  GFC: BuburuzaBia.
  Distractie placuta in tabara! :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Particip cu pachetul IV (asta pentru trilogia Talismanul huehuehue)
  GFC: Oana
  Distracție plăcută!

  P.S - am și eu un concurs interesant pe blog în caz că te interesează :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Particip pentru pachetul 1 :D GFC: furelise
  Mulțumim pentru concurs! :D

  RăspundețiȘtergere
 5. GFC: Clara ♫
  Particip cu pachetul 3. :)
  Multam de concurs! ♥

  RăspundețiȘtergere
 6. GFC:Vyky
  Particip cu pachetul 3.
  Multumim de concurs si la multi ani!!!!>:d<

  RăspundețiȘtergere

Thank you for reading my post and for leaving me your thoughts. Warm hugs!