duminică, 31 decembrie 2017

2017 & 2018 în GIF-uri

Despre anul 2017


1. Anul 2017 a trecut extraordinar de repede. Blogul meu, de la bun început, a fost o continuă revoltă împotriva trecerii timpului, așa că trebuia să menționez și aspectul ăsta. Dar pe bune, 2017 a trecut așa de repede. Îmi aduc aminte ce cărți am citit în ianuarie de parcă ar fi fost ieri.

2. În 2017 am trecut, cu bine, de prima sesiune din „cariera” mea de student la Drept. Am trecut și de a doua, tot așa. Pot spune că, după primul an de facultate, sunt foarte mulțumită de alegerea făcută. Bianca din clasa a patra, care a decis să meargă la Drept, a făcut alegerea bună.

3. În 2017 am văzut-o live pe Tarja Turunen. Una din cele mai frumoase amintiri de anul ăsta.

4. În 2017 am creat amintiri neprețuite alături de oamenii din asociația în care activez. După decizia de a merge la Drept, cea de mă implica în asociație e, categoric, cea mai bună din ultimii ani. Pe zi ce trece, îmi dau seama de lucrurile minunate pe care le aduce în viața mea și de cât de faini sunt oamenii cu care lucrez.

5. În 2017 s-a ivit ocazia să călătoresc în Italia și Turcia. Sunt o persoană mai „de casă”, dar, recunosc, e super să călătorești și să vezi ce are de oferit planeta noastră. Atât de mult m-au inspirat plimbările acestea două, încât mi-am făcut o listă lungă cu locuri de vizitat.

6. Anul 2017 a însemnat multă introspecție, pentru mine. Cred că, înainte de a ne chinui să-i înțelegem pe cei din jur, trebuie să ne asigurăm că ne cunoaștem îndeajuns de bine pe noi înșine. Visuri, limite, calități, defecte, toate caracterizează pe fiecare dintre noi.

7. Anul 2017 a însemnat multe dificultăți, poate mai multe decât au adus anii anteriori. Dar nu degeaba se zice că ce nu te distruge te face mai puternic. Nu cred că a zis vreo cineva că viața e numai lapte și miere, așa că mereu trebuie să fim pregătiți să depășim greutățile care se ivesc sau, mă rog, să încercăm să facem asta. Până la urmă, din toate câte ni se întâmplă putem învăța ceva.

8. Anul 2017 a fost despre noutăți, perseverență, muncă, bucurii, supărări, dezamăgiri, cărți de suflet, descoperiri surprinzătoare, schimbări. Un asemenea an nu poate decât să mă lase cu dorința de a vedea ce ne pregătește 2018.

Pentru anul 2018


1. Mai multă îndrăzneală.

2. Să continui și să duc la bun sfârșit ce am început în 2017.

3. Să mă ocup mai mult de acele lucruri care mă fac fericită și mă fac să uit a-mi verifica telefonul.

Un an nou fantastic, liebe Freunde! 🤗

Un comentariu:

Thank you for reading my post and for leaving me your thoughts. Warm hugs!