sâmbătă, 22 septembrie 2012

"Merlin" (serial) - Recenzie

Bruneţelul urecheat e Merlin, protagonistul serialului Merlin. Iar cel pe care acesta îl bate pe umăr e Arthur Pendragon, prinţ şi fiu al regelui Uther Pendragon. Cum e serialul? Hm, păi... super-mega-extra-interesant, comic, splendid, extraordinar, adorabil... perfect! Serialul acesta le are pe toate. Acţiune plină de suspans, actori foarte bine aleși, majoritatea chipeşi, părţi comice memorabile.
Care e povestea? Ei bine, Merlin, un tânăr vrăjitor ajunge ucenicul unui fost vrăjitor şi actual doctor Gaius, care - surpriză! - este cel mai priceput şi de seamă doctor din Camelot. Şi prin "priceput" şi "de seamă" mă refer la faptul că el are grijă şi de sănătatea regelui şi a celorlalţi nobili.
Dar Merlin nu ajunge ucenicul lui Gaius şi servitorul fermecătorului Arthur din întâmplare! Aceasta este doar o mică etapă din măreţul lui destin pe care trebuie să-l împlinească alături de însuşi Arthur.
Pe parcursul acestei călătorii incitante vom avea de a face cu multe alte descoperiri grozave, atât despre cei doi cât şi despre celelalte personaje. Vom da piept iubirii lui Arthur, Gwen, servitoarea Morganei.
Dar cine e Morgana? Morgana este pupila regelui Uther, care la început pare un înger inocent, însă în curând această aparenţă va fi distrusă de o alta, mult mai înfricoşătoare şi neaşteptată.

Şi aceasta este frumoasa şi talentata Katie McGrath, care îşi joacă rolul pur şi simplu impecabil. De altfel, în serialul acesta numai astfel de actori găseşti.
Adevărul e că dacă ar fi să-i dau o notă de la 1 la 10, i-aş da 11. Merlin e un serial cu adevărat cuprinzător, un fel de cutiuţă cu surprize, din care, la fiecare episod, iese ceva nou. Numai un singur serial îl întrece îl lista mea de seriale favorite - Supernatural.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Thank you for reading my post and for leaving me your thoughts. Warm hugs!