joi, 6 septembrie 2012

Susţin apariţia cărţii Cicada în România!


Susţin apariţia cărţii "Cicada" în România!

Descrierea cartii în:

Engleză: Summertime for Blair Reynolds and her friends had always been carefree and fun… until the summer they happened upon something that was not human. As they band together in a fight for their lives, Blair’s true love becomes something more than human. Something unnatural. And their survival depends entirely upon their ability to keep a secret.

Română: Perioada verii pentru Blair Reynolds şi prietenii ei mereu a fost una fără griji şi plină de distracţii…. asta până când în vara în care s-a întâmplat ceva ciudat, ceva neomenesc. Ei se aliaza pentru a lupta pentru vieţile lor. Adevărata iubire a lui Blair devine ceva mai mult decat umană, ceva nenatural. Supravieţuirea lor depinde în totalitate de abilitatea lor de a ţine un secret.

Banner-ul campaniei


Păreri din străinătate:


 "A fost ca o împrospătare să nu mai citesc despre vârcolaci, vampiri şi creaturi asemănătoare. Cartea asta te introduce într-un element sci-fi cu extratereştrii. " 
- Alexia Purdy (autoare)

" În carte sunt elemente ca: puteri secrete, vise prevestitoare, puterea unor gemeni, dor şi amărăciune, problemele înaintării în vârstă,  secretele agenţiilor din guvern şi, preferata mea, faptul că băiatul-tocilar este descris cu atâta graţie şi realism şi este primit în grupul prietenilor fără să fie ridicularizat pentru inteligenţa lui." 
- Nicole Storey (autoare)

"Adevărul este că nu am mai citit niciodată o carte cu extratereştrii şi înainte, pentru o perioadă, nu eram foarte sigură ce simţeam în legătură cu această carte, însă Belle a făcut o treabă foarte bună menţinându-mă interesată. În special cu romantismul dintre Blair şi Everett!"
- Paige Bradish

Trailer-ul oficial al cărţii
Cast-ul ales de autoare:


Creatorul campaniei: Blogul Fantasy Books

Un mic fan art facut de mine:


Susţine şi tu apariţia cărţii "Cicada" în România!

2 comentarii:

Thank you for reading my post and for leaving me your thoughts. Warm hugs!