luni, 26 iunie 2017

20 de ani de ”Harry Potter”!


Happy 20 years of Harry Potter

Nu știu exact câți fani Harry Potter sunt sau au mai rămas pe aici, dar e de datoria mea, în calitate de bookblogger și iubitoare a acestei serii minunate, să răspândesc vestea că astăzi, acum douăzeci de ani, vedea lumina tiparului ”Harry Potter și Piatra Filozofală”.


Cei de la The Guardian au publicat un articol super interesant pe această temă festivă, pe care vă invit să îl lecturați chiar la acest link. Include 20 de lucruri despre tot ce înseamnă scrierea cărților din serie, publicare, reacții la apariție (unele sunt chiar hilare) și multe alte informații pe care poate le știți deja sau nu. Anyway, there's only one way to find out. 😄

Mai departe, pe site-ul Bloomsbury închinat seriei (îl găsiți aici), întâlniți, în primul rând, filmulețul următor, dar și niște concursuri.


Eu fac parte din categoria celor care mai întâi au văzut filmele și abia mai târziu au lecturat cărțile, însă în cazul seriei de față îmi pare că ordinea nu e tocmai importantă. Poți iubi doar cărțile ori poți iubi doar filmele ori le poți iubi pe amândouă, indiferent de vârsta la care le citești/ vizionezi, căci Harry Potter are tot ce îi trebuie ca să încânte sufletul unui copil și să mențină tânăr sufletul unui adult.

Mă opresc aici, întrucât aș putea continua la nesfârșit, în vreme ce materia la Civil așteaptă să fie învățată. Lecturi frumoase și zile relaxante, dragi bloggeri! 🤗

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Thank you for reading my post and for leaving me your thoughts. Warm hugs!